Glarmester Greve

Som din lokale glarmester i Greve, finder du hos Per Drejer altid kvalitet, holdbarhed og tillid. Vi arbejder ud fra den tankegang, at de bedste løsninger og resultater skabes, når vi begge har forståelse af hinanden. Vi lægger derfor stor fokus på kommunikation og gennemsigtighed gennem hele vores samarbejde.

Har du brug for en dygtig glarmester i Greve, er Glarmester Per Drejer derfor altid det sikre valg.

Få et tilbud fra en Glarmester på Sjælland

  Hvad Laver en glarmester i Greve?

  En glarmester arbejder med at skære, slibe, polere, tilpasse og på andre måder, bearbejde alle former for glas. Ofte vil dette komme til udtryk i form af udskiftning af glasruder til energiruder i vinduer og døre til hjemmet og arbejdspladsen.

  Det er dog ikke kun disse opgaver vi varetager. Hos Glarmester Per Drejer tilbyder vi som din glarmester i Greve også hjælp med alt fra sandblæsning til indramning og udskiftning af vinduer i biler og andre transportmidler.

  Har du brug for professionel og kvalitetsbevidst hjælp til at varetage dit glas, er du derfor kommet til det rette sted. Uanset om du har en opgave du skal bruge hjælp med, eller blot søger rådgivning, Står Glarmester Per Drejer klar til at hjælp dig. Kontakt os allerede i dag, og modtag et tilbud.

  Din Greve Glarmester

  At arbejde med glas kræver både dyb teknisk forståelse og indsigt, samt med specielt udstyr og værktøj. Skal arbejdet gøres korrekt, kræver det endda endnu mere. Da glas er et utroligt og skrøbeligt materiale at arbejde med, kræver det den største forsigtighed, samt et skarpt øje for detaljen at udføre korrekt. Det er sjældent at vi ser to ens opgaver, da vores arbejde i høj grad afhænger af dine behov, ønsker og tanker.

  Yderligere kræver det at skabe de rette resultater en forståelse for både din opgave samt hvor glasset skal benyttes. Som din Glamester i Greve har vi derfor stort fokus på planlægning, både før, under og efter opgaven er løst. Gennem mange år, har vi opbygget en unik indsigt i glas som materiale, hvilket tillader os at arbejde hurtigt og effektivt, uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og resultater.

  Vores Proces

  Vi ser det som vores pligt at skabe 100% tilfredshed for dig, når du beder os om hjælp. Vores første opgave vil derfor altid være at gennemgå dine behov med dig. Kun på denne måde, kan vi skabe den forståelse der sikrer dig, at komplet tilfredsstillelse samt et resultat der vil glæde og gavne. Dette gøres gennem ved at følge tre simple, men effektive trin.

  Vores første skridt som din glarmester, er selv kontakten. Vi har sørget for, at du har mulighed for at kontakte os, hvor, hvordan og hvornår du vil. Du kan kontakte os ved at ringe, skrive til vores mail eller ved at udfylde vores kontaktformular.

  Inden du kontakter os, anbefaler vi dog at du afklarer dig med dine behov. Dette tillader os hurtigt at kunne danne et overblik over din opgave. Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om et eller flere aspekter, har du dog altid mulighed for at kontakte os. Vores fagmænd og specialister står altid klar til at rådgive og vejlede.

  Det næste skridt i vores fremgangsmåde er, at vi kommer ud til dig. Vi vil her gennemgå opgaven fra ende til anden. Vi har særligt fokus på at samle så mange informationer og detaljer som overhovedet muligt. Baseret på dette, vil vi udforme en unik og skræddersyet plan, og overlevere et lukrativt tilbud til dig.

  For at sikre os, at det resultat vi skaber, er det helt rette for dig, vil vi efter besøget igen kontakte dig. Efter at have undersøgt alle leder og kanter, vil vi præsentere dog for nogle forskellige muligheder. Hertil vil vi selvfølgelig assistere med rådgivning og vejledning for at finde den optimale løsning til dig.

  Glasarbejde af højeste kvalitet

  Når du beder os være din glarmester i Greve, skal du altid være sikker på, at din opgave bliver løst til 100% perfektion. Derfor går vi altid de ekstra skridt det kræver at skabe resultater af den absolut højeste kvalitet, og lave løsninger der skaber 100% tilfredsstillelse. Hos Glarmester Per Drejer er vi utroligt stolte over vores arbejde og håndværk.

  Og derfor bliver du aldrig præsenteret for halvhjertede eller middelmådige løsninger. Og dette er ikke kun noget vi påstår. Skulle det utænkelige hænde, og du får leveret et defekt produkt, kommer vi ud hurtigst muligt, og retter op dette. Uanset hvad det kræver. Yderligere er vi medlemmer hos Glarmesterlauget.

  Som medlem af denne garantiordning er du hos os sikret mod synlige fejl og mangler i helt op til 5 år. Ligeledes dækkes skjulte fejl og problemer i alt vores glas op til en pris på 200.000 kroner i 10 år.

  Vi er din lokale Glarmester på Sjælland

  Vi udfører alle former for glasløsninger i byer som

  Ring gerne til os på telefon: 43 99 17 12 og hør nærmere. 

  Modtag et tilbud fra din Greve Glarmester

  I Danmark findes der utallige glarmestre. Alle med deres unikke fokusområde og særlige ekspertise. Visse af dem er eksperter i at levere løsninger til kontorer og andre virksomheder, mens andre hjælper med forsikringsskader.

  Som din Glarmester i København og resten af Sjælland, hjælper og varetager alle glasopgaver og løsninger. Uanset om du ønsker hjælp til et badeværelse, energioptimering i hjemmet eller noget tredje, er du hos Glarmester Per Drejer altid sikker på kvalitet, effektivt arbejde og holdbare løsninger.

  Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon: 43 99 17 12 eller skrive til os på e-mail: pd@pdglas.dk. Vi glæder os til at høre om din opgave, og hvordan vi kan assistere med at opfylde dine behov. Du kan også finde os som din Glarmester Taastrup og Glarmester Roskilde.