Sandblæsning

Vi tibyder alle afskygninger af sandblæst glas

Sandblæst glas

Hos PD Glas tilbyder vi sandblæst glas i alle afskygninger, og det er kun fantasien som sætter grænser.
Når vi laver en sandblæsning er det muligt at komme med sine helt egne ønsker og kreationer. Vi kan levere alt fra mønstre, symboler og ikoner til dekorationer på brusedøre, spejle og skillerumsglas. Sandblæst glas bruges i dag mest til de ovennævnte ting.

Vores ydelser som din Glarmester

Mange ønsker et personligt præg i deres glas, hvilket gør sandblæsning utrolig populært. Det er ikke kun for at skabe et personligt præg på dine drikkeglas vi tilbyder sandblæsning af glas.

Vi tilbyder også ruder til erstatning af gamle trapperuder og entredørsruder. Her er især ruder der har fået en sandblæsning til vinduer i stueetagen, så forbipasserende ikke kan følge med i de daglige gøremål i hjemmet meget populære.

Skriv til os

  Sandblæst glas efter dine ønsker

  Vi kan hjælpe med alle former for sandblæst glas uanset formål. Vi laver mange opgaver, hvor der tages udgangspunkt i kundernes individuelle ønsker og behov indenfor sandblæsning. Du kan derfor helt selv bestemme, hvordan dit næste projekt skal udformes.

  Vores ydelser som din Glarmester

  Vi har mange års erfaring med sandblæst glas. Gennem vores mange opgaver er der ingen grænse for hvad vi kan gøre for dig og dine ønsker. Vi har hjulpet folk med individuelle ønsker i et stort område. Albertslund, Frederiksberg, Herlev, Hvidovre, Roskilde og Taastrup er blot nogle af de byer hvor vi har lavet opgaver med sandblæsning og sandblæst glas.

  Vil du vide mere om sandblæst glas?

  En sandblæsning har mange mange muligheder. Faktisk flere end man tror, derfor har vi lavet en brochure, der giver et overblik over de mange muligheder der er med sandlæsning og sandblæst glas.

  Hvis du har lyst til at læse mere omkring sandblæst glas eller sandblæsning generelt, kan du se vores brochure ved at klikke her.