Indramning

Vi tilbyder alle former for indramning

Mange års erfaring

Hos Glarmester Per Drejer kan du få lavet alle former for indramning, ligesom vi også tager os af reparation af rammer.

Vi har stor erfaring inden for området og vandt i 2003-2004 Danmarksmesterskaberne i indramning.

Alt i indramning

Du er derfor sikret et kvalitetsfyldt resultat, uanset hvilken form for indramning du ønsker. Ønsker du spejl i en gammel ramme, reparation af en ødelagt ramme eller at få udskiftet glas i en betydningsfuld ramme står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe med indramning.

Vi er beliggende i Tåstrup, og servicerer både faste og nye kunder med indramning samt reparation af rammer helt fra Roskilde, Køge og Hørsholm til Farum og Frederiksberg.

Skriv til os

  Reparation af rammer og meget mere

  Vi klarer altså alle former for reparation af rammer, så uanset hvad der er sket med din ramme, kan vi fikse det. Vi har ekspertise i reparation af rammer, da vi ved at selve rammen nogle gange er vigtigere end det der er indeni en.

  Vi har gennem mange års erfaring med reparation af rammer efterhånden set alle former, farver og typer af rammer. Derfor kan du roligt lade os tage os af din ødelagte ramme.

  Et bredt udvalg af muligheder

  Vi hos Glarmester Per Drejer tilbyder, foruden indramning, løsningen på et væld af opgaver. Når det gælder rammer kan vi bl.a. hjælpe med følgende:

  God service og godt humør

  Vi prissætter i høj grad et godt samarbejde med kunden, og det betyder, at vi altid vægter god service og godt humør højt. Dette skal dog ikke komme i vejen for kvaliteten af vores arbejde rammer, og derfor er vi medlem af Glarmesterlauget, som er din garanti og sikkerhed for, at vores opgaver udføres så godt som muligt.

  Vi gennemgår altid den enkelte proces med kunden, uanset om der er tale om indramning eller reparation af rammer. Den endelige løsning er derfor et resultat af et samarbejde mellem os og kunden.

  Kontakt os og hør mere om indramning og reparation af rammer

  Fra vores hovedsæde på Håndværkerbakken 6 i Tåstrup hjælper vi i et større lokalt område med indramning, reparation af rammer og meget mere. Dette område indebærer, men begrænser sig ikke til både Albertslund, Frederiksberg og Herlev, men også ved Hvidovre og Roskilde. Du kan kontakte os på telefon 43 99 17 12 eller på mail pd@pdglas.dk. Her sidder vores dygtige medarbejdere klar til at besvare eventuelle spørgsmål om alt fra indramning til reparation af rammer, og her kan det samtidig aftales, hvordan din opgave løses mest optimalt. Vi kan også hjælpe dig med sandblæst glas og udskiftning af glas. Vi glæder os til at høre fra dig!