Glarmester Køge

Hos Glarmester Per Drejer er tillid og kvalitet to ting du altid er sikker på. Vi mener at de bedste resultater opstår, når vi forstår hinanden. Derfor vil vores samarbejde altid baseret på kommunikation, gennemsigtighed og holdbare resultater.

Leder du efter en erfaren og kvalitetsbevidst glarmester i Køge, er vi altid det sikre valg.

Få et tilbud fra en Glarmester på Sjælland

  Hvad laver en glarmester i Køge?

  Hos Glarmester Per Drejer i Køge arbejder vi med at skære, slibe, tilpasse og polere alle former og typer af glas. Vores arbejde omhandler oftest udskiftning af glas og ruder i vinduer og døre. Dog varetager vi opgaver med sandblæsningindramning, autoruder og glas til biler og transportmidler.

  Ønsker du professionel hjælp til udskiftning af glas, energiruder eller en lignende opgave, er du altid velkommen til at kontakte os. Søger du rådgivning eller vejledning, står vi også altid klar til at hjælpe.

  Din Køge Glarmester

  At arbejde med glas er både teknisk udfordrende, og det specielt udstyr og indsigt at udføre. Da glas kan være utroligt skrøbeligt, er det derfor vigtigt, at arbejdet udføres korrekt. Ingen opgaver er ens, da vores arbejde afhænger af dine behov, ønsker og ideer. At skabe den rette løsninger kræver kendskab til og forståelse for både dig og din opgave.

  Som din glarmester i Køge arbejder vi både forsigtigt og effektivt. Vi er detaljeorienteret i både planlægning og udførslen af din opgave. Vores mange års erfaring har skabt en dyb indsigt i faget, hvilket tillader os at arbejde hurtigt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  Vores proces som din glarmester Køge

  Som din professionelle Glarmester i Køge ser vi det som vores pligt at skabe tilfredshed hos dig. Det er derfor altid vores første, og største, prioritet at vores resultater opfylder dine behov og ønsker, og skaber gavn og glæde. For at sikre at vi altid kan levere håndværk af denne kvalitet, har vi udviklet en unik arbejdsproces. Processen bygger på tre trin. Ved at følge disse, skaber vi med sikkerhed den optimale glasløsning til dig.

   

  Det første skridt i vores samarbejde, er kontakten. Vi ønsker at du kan kontakte os hvor du vil, og som du ønsker. Derfor vil du kunne ringe til os, sende os en mail eller udfylde vores kontaktformular. Vi anbefaler at du afklarer dig med dine behov og ønsker inden du kontakter os. Dette gør, at vi hurtigere kan danne et overblik over opgaven. Er du i tvivl om opgaven eller har spørgsmål, er du også altid velkommen til at tage fat i os. Som din glarmester i Køge, er vi altid klar til at vejlede og rådgive.

   

  Vores næste skridt er at komme ud til dig. Sammen gennemgår vi opgaven i detaljer, og vi kan få et dybere indblik i projektet. Dermed kan vi udforme den optimale plan, og levere et stærkt og lukrativt løsningsforslag til dig.

   

  For at sikre at vores løsninger er den helt rette til dig, vil vi efter besøget kontakte dig igen. Efter at have undersøgt projektet, vil vi præsentere dig for nogle forskellige løsninger. Hertil vil vi komme med rådgivning, vejledning og vores professionelle anbefalinger.

  Glasarbejde i Køge af højeste kvalitet

  Når du beder os om at varetage dit glasarbejde, er du altid sikker på at opgaven bliver løst til perfektion. Vi går altid de ekstra skridt det kræver, at sikre kvaliteten af vores arbejde er i top, og du vil være 100% tilfreds med vores løsning. Vi er passioneret og stolte af vores arbejde. Som din glarmester i Køge, vil du derfor aldrig blive præsenteret med halvhjertede eller middelmådige løsninger. Glæden og stoltheden af vores håndværk er hjertet af vores firma.

  Og dette er ikke kun noget vi påstår. Skulle det utænkelige ske, og du modtage defekt eller middelmådigt glas, vil vi omgående kommer ud og rette op på dette. For at skabe tryghed og sikkerhed for dig, er vi medlemmer af Glarmesterlauget. Denne garantiordning sikrer dig mod synlige fejl og mangler i op til 5 år. Yderligere dækkes skjulte fejl, problemer eller mangler på alt vores glasarbejde i 10 år op til en pris på 200.000 kroner.

  Vi er din lokale Glarmester på Sjælland

  Vi udfører alle former for glasløsninger i byer som

  Ring gerne til os på telefon: 43 99 17 12 og hør nærmere. 

  Modtag et tilbud fra din Køge Glarmester

  Du finder i Danmark utallige typer af glarmestre. Alle med deres særlige fokusområde og ekspertise. Nogle er eksperter i at levere løsninger til kontorer, andre hjælper med forsikringsskader. Vi hjælper og varetager alle glasopgaver og løsninger. Uanset om du ønsker hjælp til et nyt køkken, til badeværelset, energioptimering i hjemmet eller noget helt andet, er du hos Glarmester Per Drejer altid sikker på kvalitet og holdbare løsninger.

  Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon: 43 99 17 12 eller skrive til os på e-mail: pd@pdglas.dk. Vi glæder os til at høre om din opgave, og hvordan vi kan assistere med at opfylde dine behov.