Glarmester Hørsholm

Glarmester Per Drejer, bliver tillid og kvalitet vægtet meget højt. Vi opnår de bedste resultater og løsninger, når vi forstår hinanden. Vores samarbejde vil derfor, altid være baseret på kommunikation, gennemsigtighed og holdbare resultater.

Er du på udkig efter, en erfaren og kvalitetsbevidst glarmester i Hørsholm, er vi altid det sikre valg.

Få et tilbud fra en Glarmester på Sjælland

  Hvad laver en glarmester i Hørsholm?

  Hos Glarmester Per Drejer i Hørsholm arbejder vi med at skære, slibe, polere og tilpasse alle typer af glas. Vores arbejde omhandler primært, udskiftning af glas til energiruder, ruder i vinduer og døre.

  Vi varetager også opgaver med sandblæsning, indramning, autoruder og glas til andre transportmidler.
  Søger du professionel hjælp til udskiftning af glas eller lignende glasrelateret opgaver, er du altid velkommen til at kontakte os. Hvis du søger rådgivning eller vejledning, står vi altid klar til at hjælpe.

  Din Hørsholm Glarmester

  At arbejde med glas som materiale, kan være teknisk udfordrende. Glas er et utroligt skrøbeligt materiale. Det er derfor vigtigt, at arbejdet udføres korrekt og håndteret af eksperter. Og som specialister i glas, har vi gennem årene erfaret, at ingen af de opgaver vi har løst, har været ens. Dette skyldes at vores arbejde afhænger af dine individuelle behov, ideer og ønsker.

  For at vi kan skabe den rette løsning, kræver det at vi har kendskab og forståelse for dig og den opgave der skal udføres.
  Som din glarmester i

  Hørsholm, arbejder vi effektivt og målrettet. Vi er detalje orienteret i både planlægning og udførslen af din opgave. Med vores mange års erfaring, har vi skabt en dyb indsigt i faget, hvilket gør at vores arbejde er hurtigt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  Vores proces som din professionelle Hørsholm Glarmester

  Som din professionelle glarmester i Hørsholm, er det vores pligt at skabe tilfredshed hos dig. Af den grund prioriterer vi, at vores resultater opfylder dine ønsker og behov.

  For at sikrer at vi altid kan levere håndværk af sublim kvalitet, har vi udviklet en unik og effektiv arbejdsproces. Denne proces bygger på tre trin. Ved at følge disse trin, kan vi med sikkerhed skabe den optimale glasløsning til dig.

  Første skridt i vores arbejdsproces, er kontakten. Det er vigtigt for os, at du altid har muligheden for at kontakte os, som du ønsker. Du vil derfor kunne ringe til os, sende os en mail eller opfylde vores kontakt formular. Vi anbefaler altid, at du identificerer dine behov og ønsker inden du kontakter vores glarmester.

  Dette gør, at vi hurtigere kan danne et overblik over opgaven. Det kan være, at du er i tvivl om opgaven eller har spørgsmål. Så er du altid velkommen til at tage fat i os.

  Vores andet trin er, at vi kommer ud til dig. Sammen gennemgår vi opgaven detaljeret, og vi kan derved få et dybere indblik i projektet. Vi kan på denne måde udforme den optimale plan, og levere et stærkt og effektivt løsningsforslag til dig.

  Det sidste trin er, at sikre vores løsninger er den helt rette til dig. Dette gør vi ved at kontakte dig igen. Når vi har undersøgt projektet, vil vi præsentere dig for forskellige løsninger. Vi vil som det næste tilbyde rådgivning, vejledning og professionelle anbefalinger, så du vil modtage det perfekte resultat.

  Glasarbejde i Hørsholm af højeste kvalitet

  Du kan altid forvente, at vi løser opgaven med perfektion, når du beder os om at varetage dit glasarbejde. Vi vil altid gå de ekstra skridt det kræver, at kvalitetssikre vores arbejde, så du bliver 100% tilfreds med vores løsninger.

  Som din glarmester i Hørsholm, er vi passioneret og stolte af vores arbejde. Hos os vil du aldrig opleve, halvhjertede arbejde eller middelmådige løsninger. I tilfældet af at, du oplever det utænkelige og du modtager defekte glas, vil glarmester Hørsholm omgående komme ud til dig og rette på det.
  Glarmester Per Drejer er medlem af Glarmesterlauget. Dette betyder at vi har en garantiordning, der sikrer dig mod synlige fejl og mangler, op til 5 år. I forbindelse med dette, dækkes skjulte fejl og problemer på alt vores glasarbejde, i 10 år op til en pris på 200.000kr.

  Vi er din lokale Glarmester på Sjælland

  Vi udfører alle former for glasløsninger i byer som

  Ring gerne til os på telefon: 43 99 17 12 og hør nærmere. 

  Modtag et tilbud fra din Hørsholm Glarmester

  I Danmark kan du finde et hav af glarmestre. De har alle deres særlige ekspertise og fokusområder. Nogle glarmestre er eksperter i at levere løsninger til kontoer, hvor andre hjælper med forsikringsskader.

  Som din glarmester i Hørsholm varetager vi alle glasopgaver, og skaber suveræne løsninger. Dette gælder alt fra et nyt køkken, til badeværelset eller noget helt tredje. Hos Glarmester Per Drejer er du altid sikret, kvalitet og holdbare løsninger.

  Ønsker du at vide mere, kan du kontakte os på telefon 43 99 17 12 eller skrive til os på e-mail: pd@pdglas.dk. Vi glæder os til at høre om din opgave, og hvordan vi kan assistere med at opfylde dine behov.