Udskiftning af glas

Vi er medlem af Glarmesterlauget

Glas med garanti

Ønsker du udskiftning af glas?
Så er du kommet til den rette, for når du ringer til Glarmester Per Drejer er du sikret, at du får korrekt udført arbejde. Vi er nemlig medlem af Glarmesterlauget, der er din sikkerhed for veludført arbejde.

Professionelle Løsninger

Glarmesterlauget har lavet en garanti- og klageordning, ligesom man kender det fra tømrer- og snedkerverdenen, hvor deres arbejde ofte er garanteret af BygGaranti. Derfor er du sikret en professionel udskiftning af glas hos os. Alle der er medlem af lauget er forpligtet til at leve op til disse ordninger.

I alt sin enkelthed går garantien ud på, at du som kunde er garanteret, at det arbejde der bliver udført hos dig, lever op til de krav vi har i lauget. Læs evt. mere på Glarmesterlaugets hjemmeside.

Skriv til os

  Spar på varmeregningen

  Er din varmeregning altid dyr og synes du at du gør hvad du kan for at spare på varmen? Glasset i dine vinduer kan ofte være synderen. Det kan derfor betyde store besparelser på varmeregningen, at lave en udskiftning af glas i dine vinduer, fra gamle til nye, gode og energivenlige termoruder. Vi laver dog også gerne udskiftning af glas, hvis ruden er punkteret eller kvaliteten ikke længere er som ønsket.

  Skal vi hjælpe dig med at udskifte dine ruder?

  Ønsker du nyt glas i boligen, så er vi den rette til opgaven. Vores erfaring er stor og det afspejler sig i resultatet af vores arbejde. Derfor er vores kundekreds bred. Vi har allerede hjulpet utallige kunder i Albertslund, Frederiksberg, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Roskilde og Tåstrup.

  Vi kan også hjælpe dig med sandblæsning samt reparation og indramning af rammer.
  Ring og hør nærmere.