Om PD Glas

PD Glas er en moderne virksomhed

Sandblæst glas

PD Glas er en moderne virksomhed, som i dag beskæftiger 7 mand, der er veluddannede glarmestre og udstyret med moderne værktøj til at løse alle typer af opgaver.
Som moderne glarmestervirksomhed, er det vigtigt for os at kvalitetssikre og gennemgå alle vore projekter til kundens tilfredshed, og vi er naturligvis medlem af Glarmesterlauget. Vi tilbyder alt fra litografier og sandblæst glas, indramning og reparation af rammer og udskiftning af glas.
God service og godt humør er nøgleord for os.

Skriv til os

  Sandblæst glas efter dine ønsker

  Vi kan hjælpe med alle former for sandblæst glas uanset formål. Vi laver mange opgaver, hvor der tages udgangspunkt i kundernes individuelle ønsker og behov indenfor sandblæsning. Du kan derfor helt selv bestemme, hvordan dit næste projekt skal udformes.

  Vores ydelser som din Glarmester

  Vi har mange års erfaring med sandblæst glas. Gennem vores mange opgaver er der ingen grænse for hvad vi kan gøre for dig og dine ønsker. Vi har hjulpet folk med individuelle ønsker i et stort område. Albertslund, Frederiksberg, Herlev, Hvidovre, Roskilde og Taastrup er blot nogle af de byer hvor vi har lavet opgaver med sandblæsning og sandblæst glas.

  Vil du vide mere om sandblæst glas?

  En sandblæsning har mange mange muligheder. Faktisk flere end man tror, derfor har vi lavet en brochure, der giver et overblik over de mange muligheder der er med sandlæsning og sandblæst glas.

  Hvis du har lyst til at læse mere omkring sandblæst glas eller sandblæsning generelt, kan du se vores brochure ved at klikke her.